De Winkel

Kringloop Plus Winkel De WAAR, eigenwijs en eigentijds staat in ons logo!

Eigenwijs in assortiment en inrichting. Aangenaam verrast worden door mooi gepresenteerde kringloopspullen, heerlijke Franse Marseille zeepjes, Amazona krijtverf en niet duur. Ook een ruime outlet met een groot en wisselend assortiment van mooie nieuwe artikelen voor messcherpe prijzen! In de grootste kringloopwinkel van Noord Nederland kunt u naast kleding, potten en pannen, woondeco, kopjes en schotels, verlichting, boeken en platen, dvd’s en cd’s, glazen en sierglas, bloempotten en wasdrogers ook voor de grootste collectie mooie gebruikte meubelen terecht. Dit alles verdeeld over twee verdiepingen van in totaal 3200m2.

Eigentijds in mogelijkheden. Fysiek winkelen en online via onze Marktplaats verkooppagina. De mogelijkheid om samen te verkopen. Natuurlijk zijn er klantentoiletten en is er een lift. Uw spullen kunnen tegen een kleine vergoeding worden bezorgd. Door de dagelijkse inbreng verandert het assortiment snel.

Bekijk hier een video van onze winkel.

De 4 pijlers van De WAAR. Kringloop, Outlet, fifty-fifty en leerbedrijf.
Op de begane grond vind je de kleinere kringloopspullen, deco, kleding, boeken, platen en dvd's, verlichting, bruingoed, glas, porselein, potten en pannen etc. De Outlet met o.a. woondeco, keuken en koken, huishoud, speelgoed en kleding.
Op de verdieping vind je de grotere kringloopartikelen zoals meubelen, bedden, woontextiel, witgoed, speelgoed, tuin en serre en de speciale afdeling met fifty-fifty (consignatie verkoop), de mooiste kringloopmeubelen, showmodellen en soms zelfs nieuwe meubelen. Ook is de Shop in Shop Lucide factory outlet op de verdieping te vinden.


De WAAR online
 De WAAR facebookpagina, inmiddels meer dan 8900 likers!
 De WAAR op Twitter
 DE WAAR op Instagram
De WAAR verkooppagina op Marktplaats

In onze winkel wordt u bij binnenkomst nog vriendelijk begroet en deskundig geholpen door herkenbaar gekleed personeel. Onze mensen helpen u ook graag bij het inladen van grotere spullen.
Dus hebt u vragen, spreek onze mensen aan. Wij helpen u graag.


Plastic Heroes    Plastic hero

De WAAR is uitgiftepunt voor de inzamelzakken voor plastic verpakkingen. Neem een rol mee bij het winkelen bij De WAAR. Maximaal 1 rol per klant
 

De WAAR is gevestigd aan de

                                            
 


 


Winkel openingstijden

Maandag 9:00 tot 17:30 uur
Dinsdag 9:00 tot 17:30 uur
Woensdag 9:00 tot 17:30 uur
Donderdag 9:00 tot 17:30 uur
Vrijdag 9:00 tot 17:30 uur
Zaterdag 10:00 tot 17:00 uur
Koopzondagen  12:00 tot 17:00 uur
Elke 1e en 3e zondag koopzondag