Halen & Brengen

 

“Wij wachten op uw waren”. Heeft u nog bruikbare spullen in huis die u niet meer gebruikt? Bijvoorbeeld meubels, kleding, serviesgoed, textiel, boeken, gereedschap, speelgoed, fietsen, curiosa, tassen, sportartikelen, etc. Dan kunt u deze op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 16.30 uur langsbrengen. Bent u niet in de gelegenheid om uw spullen te brengen, dan kan De WAAR uw spullen ook halen. Bel dan met de inzameltelefoon, tel. (0591) 633867. We maken met u een afspraak wanneer het u en ons het beste uitkomt en uw spullen worden gratis gehaald.
We halen uw nog herbruikbare spullen gratis op in de gemeente Emmen en omgeving. 

Spullen over? Klik HIER

Ontruimen/Inboedel


Inboedelserviceformulier, KLIK OP BOVENSTAAND "INBOEDEL" LOGO.

Door bijvoorbeeld een overlijden of verhuizing moet de woning of appartement leeg
U heeft een hele of gedeeltelijke inboedel.

Hoe werken we:

* Voor alle inboedels geldt dat als er voor het merendeel onverkoopbare spullen worden aangeboden de service niet gratis is.

Waar werken we:

Ons werkgebied :
Gemeente Emmen
Gemeente Coevorden
Gemeente Borger-Odoorn

Kortingsbon

Als tegenprestatie voor het brengen of laten halen van uw spullen, ontvangt u van ons een kortingsbon die u 10% korting geeft op een artikel naar keuze bij uw eerst volgende aankoop. Voor wat hoort wat vinden wij. 
De kortingsbon geeft 10% korting op het artikel dat u kiest, dat wil zeggen dat u het duurste artikel van de aankoop ook mag kiezen voor de 10% korting. Heeft u een bank van 100,- euro dan krijgt u 10,- korting bij het inleveren van de kortingbon.
Uitzondering van de kortingsbon: de artikelen in onze fifty-fifty regeling, omdat wij deze artikelen verkopen voor iemand anders en het dus niet ons eigendom is. 
De kortingsbonnen zijn altijd minimaal drie maanden geldig, om u voldoende tijd te geven om een keer langs te komen en iets leuks te vinden.

Kleding

De WAAR kan uw nog goede kleding goed gebruiken. Gooi het dus niet in de kledingcontainer maar breng het bij De WAAR, zodat u zeker weet dat uw kleding, woontextiel goed terecht komt. U kunt dit dagelijks brengen bij de winkel maar we halen het ook graag bij u op. Bel voor een afspraak..
Bij De WAAR wordt u textiel gesorteerd zorgt u gift voor een uitgebreid aanbod mooie gebruikte kleding in de winkel. het onverkochte deel gaat naar een goed deol. Voor dit jaar is dat " Stichting Manege Het Roessingh"  t.b.v. Paardrijden voor gehandicapten.

Zijn mijn spullen nog goed?

De spullen die u wilt brengen bij of laten halen door De WAAR moeten verkoopbaar en dus herbruikbaar zijn. Dit wordt door onze medewerkers beoordeeld op de volgende criteria:

Waarom herbruikbaar/schoon/heel?

Voor het storten van afval moeten wij een hoog tarief (bedrijfsafval) betalen. Wij vragen dan ook uw begrip voor het niet aannemen van spullen die niet verkoopbaar zijn. Inwoners van de gemeente Emmen mogen tot 300 kilogram gratis storten, en kunnen hun niet meer bruikbare spullen brengen bij AREA Reiniging aan de Columbusstraat 25, tel. 0900 - 2345555.

Hoe aanbieden bij het brengen?

Hoe aanbieden als De WAAR uw spullen haalt?

Flat/Appartementencomplex


Bezorgen

De Transportploeg van De WAAR bezorgt uw grotere aankopen graag. Kleine spullen kunnen in heel Nederland met post.nl worden verstuurd
Voor grotere spullen die verder dan 35km bezorgd moeten worden werken we samen met Brenger.nl In heel Nederland kan via hun worden bezorgd. Voor kosten kijk op brenger.nl

Winkel openingstijden

Maandag 9:00 tot 17:30 uur
Dinsdag 9:00 tot 17:30 uur
Woensdag 9:00 tot 17:30 uur
Donderdag 9:00 tot 17:30 uur
Vrijdag 9:00 tot 17:30 uur
Zaterdag 10:00 tot 17:00 uur
Koopzondagen  12:00 tot 17:00 uur
Elke 1e en 3e zondag koopzondag