Halen & Brengen

 

“Wij wachten op uw waren”. Heeft u nog bruikbare spullen in huis die u niet meer gebruikt? Bijvoorbeeld meubels, kleding, serviesgoed, textiel, boeken, gereedschap, speelgoed, fietsen, curiosa, tassen, sportartikelen, etc. Dan kunt u deze op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 16.30 uur langsbrengen. Bent u niet in de gelegenheid om uw spullen te brengen, dan kan De WAAR uw spullen ook halen. Bel dan met de inzameltelefoon, tel. (0591) 633867. We maken met u een afspraak wanneer het u en ons het beste uitkomt en uw spullen worden gratis gehaald.

Ontruimen/Inboedel

Inboedelservice

Door b.v. overlijden of verhuizen moet de woning leeg
U heeft een hele of gedeeltelijke inboedel

Hoe werken we:

Als het een appartement in een verzorgings of bejaardenhuis betreft kunt u bellen om een afsprak te maken. We spreken een dag of dagdeel met u af waneer de spullen worden opgehaald. In princiepe kunnen alle spullen Gratis* mee.
Bij alle andere ontruimingen of inboedels maken we een afspraak om even te komen kijken. We spreken dan af hoe, wat en wanneer.
We houden zoveel mogelijk rekening met de opleverdatum van de woning.
* Voor alle inboedels geld dat als vrijwel alle verkoopbare spullen er uit zijn gehaald, de service niet gratis is

Waar werken we:

Ons werkgebied :
Gemeente Emmen
Gemeente Coevorden
Gemeente Borger-Odoorn

Kortingsbon

Als tegenprestatie voor het brengen of laten halen van uw spullen, ontvangt u van ons een kortingsbon die u 10% korting geeft op een artikel naar keuze bij uw eerst volgende aankoop. Voor wat hoort wat vinden wij. 
De kortingsbon geeft 10% korting op het artikel dat u kiest, dat wil zeggen dat u het duurste artikel van de aankoop ook mag kiezen voor de 10% korting. Heeft u een bank van 100,- euro dan krijgt u 10,- korting bij het inleveren van de kortingbon.
Uitzondering van de kortingsbon: de artikelen in onze fifty-fifty regeling, omdat wij deze artikelen verkopen voor iemand anders en het dus niet ons eigendom is. 
De kortingsbonnen zijn altijd minimaal drie maanden geldig, om u voldoende tijd te geven om een keer langs te komen en iets leuks te vinden.

Kleding

De WAAR kan uw nog goede kleding goed gebruiken. U kunt dit dagelijks brengen bij de winkel maar we halen het ook graag bij u op. Bel voor een afspraak..

Zijn mijn spullen nog goed?

De spullen die u wilt brengen bij of laten halen door De WAAR moeten verkoopbaar en dus herbruikbaar zijn. Dit wordt door onze medewerkers beoordeeld op de volgende criteria:

Waarom herbruikbaar/schoon/heel?

Voor het storten van afval moeten wij een hoog tarief (bedrijfsafval) betalen. Wij vragen dan ook uw begrip voor het niet aannemen van spullen die niet verkoopbaar zijn. Inwoners van de gemeente Emmen mogen tot 300 kilogram gratis storten, en kunnen hun niet meer bruikbare spullen brengen bij AREA Reiniging aan de Columbusstraat 25, tel. 0900 - 2345555.

Hoe aanbieden bij het brengen?

Hoe aanbieden als De WAAR uw spullen haalt?

Flat/appartementencomplex


Bezorgen

De Transportploeg van De WAAR bezorgt uw grotere aankopen graag.
Tot 25km van onze winkel 7825VA zijn de kosten € 15,=
Tussen de 25 en 40km  € 30,=
Naar Zwolle of de stad Groningen  € 50,=
Verder in Overleg

Winkel openingstijden

Maandag 9:00 tot 17:30 uur
Dinsdag 9:00 tot 17:30 uur
Woensdag 9:00 tot 17:30 uur
Donderdag 9:00 tot 17:30 uur
Vrijdag 9:00 tot 17:30 uur
Zaterdag 10:00 tot 17:00 uur
Koopzondagen  12:00 tot 17:00 uur
Elke 1e en 3e zondag koopzondag