Vindingrijk met Hergebruik

Wij willen graag meer aandacht brengen naar het hergebruiken van spullen. Dat kan namelijk op meer dan één manier. Het milieu heeft onze hulp nodig en het is nog leuk ook. Help ons dat te bewijzen.

Lees meer hieronder en doe ook mee.

Ik wil graag van je weten:

Heb jij tips en trucs voor jouw mede-milieubewuste-mens?

  • Bijvoorbeeld: die witte kringen op houten tafels die vaak komen van een combinatie van hitte en vocht? Die kun je er ook weer met hitte uithalen. Een droge theedoek op de kring en een heet strijkijzer erop. De hitte verzacht de laklaag en trekt het vocht omhoog in de theedoek.

Wat kun jij doen met gebruikte spullen waar een ander misschien nog niet aan heeft gedacht?

  • Bijvoorbeeld: Van een gebruikte eettafel kun je ook een sidetable maken. Of van een gebruikte bed ombouw kun je een heel leuk bankje maken.

De leukste ideeën en tips en trucs zullen op een nieuw onderdeel van onze website “Vindingrijk met Hergebruik” komen te staan met uiteraard de eer op naam wanneer je daar toestemming voor hebt gegeven.

Stuur jouw inzendingen naar ricktiemens@dewaar.nl onder vermelding van “Vindingrijk met Hergebruik”. Stuur ook gelijk foto’s mee als je die hebt en of je wel of geen toestemming geeft om jouw naam te gebruiken als we jouw idee op onze website gaan zetten.