Kleding bij de Kringloop #3:
Zomertijd!

Cindy & Saskia

Cindy & Saskia

Werkzaam bij de kledingafdeling
van De WAAR

Inmiddels kunnen we, denk ik, wel stellen dat het warme weer er echt aankomt. Dat betekent voor ons dat de voorjaarskleding en daarna de zomerkleding in de winkel komt. Voor dat moment zijn we al druk bezig met de voorbereidingen. De voorjaarskleding moet geprijsd worden, de winterkleding moet de winkel uit en de voorjaars/zomerkleding krijgt een plekje in de winkel. Doordat er meer zomerkleding dan winterkleding is, onder andere badkleding en korte broeken komen erbij, is het soms nog wel puzzelen waar iets moet komen te hangen.
En dat alles terwijl het sorteren ook gewoon doorgaat!

Omdat we ons niet hoeven te houden aan een vaste collectie die op een bepaalde datum in de winkel moet hangen is er bij ons een mooie overgang te zien. Natuurlijk houden wij ons ook wel aan een datum maar de overgangen van seizoenen gebeuren geleidelijk aan. Daarom kan het gebeuren dat wanneer je op zoek bent naar bijvoorbeeld een warm vest, je deze bij ons in de winkel nog vind!

Bij de woningtextiel is er ook een mooie overgang te zien. De warme dekens worden wat minder en het beddengoed wordt langzaam verruild voor wat koeler materiaal.

Het grappige is dat ook in de karren waarin de kleding en woningtextiel worden gesorteerd, een seizoen de hoofdrol speelt. Zo hebben we in het voorjaar veel meer voorjaarskleding en in de winter veel meer winterkleding.

Kleding over?

Heb jij nog een kast vol kleding die je eigenlijk niet meer draagt? Breng het dan langs bij De WAAR of bel ons voor een afspraak, dan komen wij het halen. Iedereen die iets aan ons doneert krijgt daarvoor een kortingsbon voor 10% korting op een artikel naar keuze.

Vrijwilliger worden?

Wil jij ons komen helpen op de kledingafdeling? Wij hebben bijna altijd plek voor mensen die graag een handje willen helpen. Stuur een mailtje naar werken@dewaar.nl met jouw gegevens en wat je graag zou willen doen.