Kleding bij de Kringloop #4:
Veur de kinder

Cindy & Saskia

Cindy & Saskia

Werkzaam bij de kledingafdeling
van De WAAR

Dit keer in de spotlights; de kinderkleding. We krijgen namelijk hele mooie kinderkleding binnen. Niet zo gek als je bedenkt dat kinderen vaak snel uit de kleding groeien. Dat is overigens ook een goede reden om kinderkleding bij de kringloop te kopen.

 

Zelf koop ik ook graag kleding voor de kinderen bij de kringloop.
Ik lever de maten waar ze uitgegroeid zijn in en ik koop wel eens wat leuks weer terug. Precies zoals kringloop bedoelt is.

We zien vaak dat kleding voor de allerkleinsten nog heel mooi zijn, dit wordt weinig gedragen en niet intensief in bewogen of in gespeeld. Op een gegeven moment komen kinderen in een leeftijd waarin ze gaan kruipen. Dit zien wij ook terug in de kleding in die maten. Versleten knieën in de broekjes. Die krijgen uiteraard geen plekje in de winkel want alleen kleding die heel, schoon en netjes is, mag de winkel in. Er blijft meer dan genoeg baby- en kinderkleding over die wel een plekje in de winkel krijgen. Er wordt elke dag kleding aangevuld en we wisselen regelmatig het assortiment.

Naast kleding hebben we ook voor de kinderen; beddengoed, schoenen, regenlaarzen, hoedjes/mutsen, skeelers/rolschaatsen, sokjes, riemen, tasjes, sieraden en zonnebrillen.
Voor de kids kun je ook op de andere afdelingen terecht voor bijvoorbeeld speelgoed, boeken en bedden of meubeltjes voor de kinderkamer.

Laat je niet ontmoedigen door het vooroordeel dat er bij de kringloop alleen maar ouderwetse, afgedragen kleding hangt. We hebben vaak kleding van de bekende merken o.a. Z8, Dirkje, Name it, Vingino maar ook HEMA, Prenatal, H&M. Soms wordt er zelfs kleding ingeleverd waar het prijskaartje nog aan zit.
We proberen de afdeling zo in te delen en aan te vullen zodat er elke dag iets anders te vinden is. Geen dag is hetzelfde. Kom eens kijken en oordeel zelf.

Kleding over?

Heb jij nog een kast vol kleding die je eigenlijk niet meer draagt? Breng het dan langs bij De WAAR of bel ons voor een afspraak, dan komen wij het halen. Iedereen die iets aan ons doneert krijgt daarvoor een kortingsbon voor 10% korting op een artikel naar keuze.

Vrijwilliger worden?

Wil jij ons komen helpen op de kledingafdeling? Wij hebben bijna altijd plek voor mensen die graag een handje willen helpen. Stuur een mailtje naar werken@dewaar.nl met jouw gegevens en wat je graag zou willen doen.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn