1.  
  2.  
  3.  

Vrijwilligerswerk bij De WAAR

Wil jij vrijwilligerswerk doen bij De WAAR?

Kringloopwinkel De WAAR is een van de grootste kringloopwinkels van Nederland. Met een dagelijks wisselend aanbod van bedden, meubelen, kleding, decoratieartikelen, huisraad, textiel, elektra, boeken, onderdelen en nog veel meer is er altijd wel iets te doen en te zien bij De WAAR.

Voor alles wat binnenkomt geldt dat het gesorteerd moet worden, is het nog heel, schoon en doet het nog wat het moet doen? Het zal eventueel schoongemaakt moeten worden en voorzien van een prijsje en dan op de juiste manier in de winkel geplaatst worden. Daarnaast moeten de afdeling in de winkel ook netjes blijven.

Verder is er ook nog een kassa afdeling waarin klanten te woord gestaan worden en geholpen worden bij het maken van een afspraak voor het bezorgen of halen van spullen en natuurlijk via het kassasysteem afrekenen met klanten.

Ook is er een transport team dat elke dag spullen ophaalt bij klanten en gekochte spullen weer bezorgd. Het doorvoer team zorgt voor het aannemen van spullen van klanten die iets komen brengen en dat alle spullen die op een dag binnenkomen ook daadwerkelijk verwerkt worden en in de winkel komen of afgewezen worden.


Neem dan contact op met De WAAR via werken@dewaar.nl

Als vrijwilliger bij De WAAR krijg je:
  1. 20% korting op al jouw aankopen bij De WAAR
  2. Afwisselend werk
  3. Je ziet als eerste wat er binnenkomt
  4. € 1,50 vrijwilligersvergoeding per gewerkt uur

Winkel openingstijden

Maandag 9:00 tot 17:30 uur
Dinsdag 9:00 tot 17:30 uur
Woensdag 9:00 tot 17:30 uur
Donderdag 9:00 tot 17:30 uur
Vrijdag 9:00 tot 17:30 uur
Zaterdag 10:00 tot 17:00 uur
Koopzondagen  12:00 tot 17:00 uur
Elke 1e en 3e zondag koopzondag