Vrijwilliger worden bij De WAAR?

Velen handen maken licht werk!

Bij de kringloop is altijd wat te doen. Van het sorteren van de binnengekomen goederen tot meegaan op transport. Van afrekenen met klanten bij de kassa tot het in de winkel bijhouden van de afdelingen. Inmiddels werken er meer dan 20 vrijwilligers bij De WAAR. 

Als vrijwilliger krijg je 20% korting op alle aankopen bij De WAAR en uiteraard een vrijwilligersvergoeding.

Wil jij graag jouw steentje bijdragen als vrijwilliger bij De WAAR? Stuur dan vandaag nog een e-mail naar werken@dewaar.nl

Leren en werken bij De WAAR

Ga jij een MBO detailhandelsopleiding doen en ben je op zoek naar een stageplek BOL of een leerwerkplek BBL?  Bij De WAAR vind je hem.

De WAAR is erkend leerbedrijf voor detailhandel op alle niveaus en heeft jaarlijks plek voor 10 tot 15 studenten.

Wil jij jouw stage bij De WAAR invullen? Mail dan naar werken@dewaar.nl

'Succes heb je zelf in de hand!'

Werk Ontwikkel Plekken, WOP

Zoek jij nog een goede werkontwikkelplek binnen het kringloopbedrijf, zoals kassawerk, transport, sorteerwerk, schoonmaken, tilwerk etc. op alle afdelingen. Zo kom je weer een stapje dichter bij een betaalde baan. Wil jij ook werkervaring opdoen bij De WAAR neem dan contact op met De WAAR, werken@dewaar.nl, of jouw klantmanager bij de gemeente.

Doe weer mee!

Naast school iets nuttigs doen?

Weekendhulp worden bij De WAAR

Kringloopwinkel De WAAR is elk weekend de zaterdag van 10:00 tot 17:00 geopend, maar ook elke eerste en derde zondag van de maand van 12:00 tot 17:00. Op deze dagen gaat het werk ook gewoon door. Ook op weekdagen kun je een centje bijverdienen op de verschillende afdelingen of aan de kassa. Wil jij graag een verschil maken en een bijdrage leveren aan een beter milieu? Solliciteer dan naar een weekendbaan bij Kringloopwinkel De WAAR. Mail naar werken@dewaar.nl.

Open sollicitatie

Geen passende vacature gevonden, maar je zou wel willen werken bij De WAAR? Mail ons dan een open sollicitatie met CV (curriculum vitae) en vermeld daarin jouw opleiding, ervaring en motivatie. Geef ook aan naar welk soort werk jouw interesse uitgaat.

Mail naar werken@dewaar.nl