Werken bij

Werken bij De WAAR?

Klik op een van de onderstaande buttons voor een formulier om je aan te melden voor een werkplek bij De WAAR.


Vrijwilligersvacatures

Klik op onderstaande buttons om de vrijwilligersvacatures per afdeling te bekijken

     Vacature kassa/winkel medewerker De WAAR 19-04-2017 -(GESLOTEN)-

Wij zijn op zoek naar een representatieve en klantvriendelijke  kassa/winkel medewerker.
Leeftijd: +/- 18 jaar.
Het betreft een deeltijd functie (minimaal 3 dagen per week beschikbaar. Uren en werkdagen in overleg).

Je werkt in een leuk team met een grote diversiteit aan medewerkers.
De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit kassawerkzaamheden. Als kassa/winkelmedewerker bij De WAAR zorg je voor een nette kassa afhandeling, waarbij je de klant op een klantvriendelijke manier helpt. Je staat klanten te woord, maakt bezorg/haal afspraken en neemt de telefoon aan.

Functie-eisen:
- Goede communicatieve vaardigheden
- Klantvriendelijk en een dienstverlenend karakter
- Flexibel
- Representatief
- Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wij bieden een functie in een gezellige kringloopwinkel, een grote mate van zelfstandigheid en een team waarin collegialiteit hoog in het vaandel staat. Ook kun je natuurlijk profiteren van de personeelskorting op al je aankopen bij De WAAR.
Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan direct bij De WAAR. Je mag een sollicitatiebrief met CV mailen naar werken@dewaar.nl

Gezocht! vrijwilligers voor de logistiek, verhuizers, chauffeurs 8-1-2017

​Voor ons transport en internvervoer hebben we weer plek voor vrijwilligers.
Het ophalen van spullen, leeghalen van woningen en apartementen. Bezorgen van meubelen. Rijden op de bussen van De WAAR. De binnengekomen spullen schoonmaken en in de winkel zetten. Verkochte meubelen uit de winkel halen en in het verkochtmagazijn zetten etc.
Werken in de zeer divers team van collega's, een vrijwilligersvergoeding en personeelskorting maken het extra leuk.

Gezocht! vrijwilligers voor de boeken en platen afdeling. 25-11-2016

We krijgen dagelijks veel boeken, platen, dvd's en cd's binnen.
We zoeken iemand, of een paar iemanden, die er een beetje verstand van heeft en het leuk vindt om een paar dagdelen in de week hier mee bezig te zijn. De afdeling moet beter gevuld en beter gesorteerd maar het ontbreekt ons aan tijd. Joke kan best een paar collega's gebruiken.
( vrijwilligers ontvangen een vrijwilligersvergoeding en krijgen als werknemer van De WAAR korting op hun aankopen. Daarnaast is het gezellig werken in een grote groep zeer diverse mensen.)

KringloopPlusWinkel De WAAR is erkend leerbedrijf voor Detailhandel niveau 1 t/m 4, voor Logistiek en Facilitair.

Leren en werken bij De WAAR.
Ga je een MBO detailhandelsopleiding doen en ben je op zoek naar een stageplek BOL of een leerwerkplek BBL?  Bij De WAAR vind je hem.
De WAAR heeft jaarlijks plek voor 10 tot 15 studenten

Werk Ontwikkel Plekken, WOP.

In samenwerking met de Gemeente Emmen worden tot 25 extra werk-ontwikkel-plaatsen gerealiseerd voor alle voorkomende werkzaamheden binnen het kringloopbedrijf, zoals kassawerk, pr, transport, etc. Maar ook het onderhouden van de webshop, marktplaats en onze facebookpagina behoren tot de mogelijkheden.
Zo kom je weer een stapje dichter bij een betaalde baan.

Outlet, nieuwe spullen
Om ons leerbedrijf nog beter te laten aansluiten op het werken in de detailhandel hebben we in de winkel een outlet geopend. Dagelijks worden nieuwe artikelen uitgepakt geprijsd en in de winkel gezet. De outlet is ruim 500m2 groot en heeft een breed assortiment van Verlichting, Handdoeken, Keukenspullen, Woondeco, Huishoudplastics, Speelgoed en nog veel meer.

Wil jij ook werkervaring opdoen bij De WAAR neem dan contact op met De WAAR, werken@dewaar.nl, of jouw klantmanager bij de gemeente Emmen!

Stage lopen bij De WAAR

Ga je een MBO detailhandelsopleiding doen en ben je op zoek naar een stageplek? Bij De WAAR vind je hem. Voor het schooljaar 2016/2017 hebben wij ook BBL plekken beschikbaar!

Vrijwilligers vacatures

Zoek je een zinvolle tijdsbesteding met gezellige collega's?
Even geen baan en een gat op je CV voorkomen?

Wij bieden vrijwilligerswerk om ervaring op te doen:
In de winkel, o.a. kassa, magazijn en transport.
Internet o.a. Webshop, Marktplaats, social media (Facebook, Twitter, Instagram)
Meld je aan via de mail: werken@dewaar.nl.
Werken bij De WAAR
Bij De WAAR is plaats voor jong en oud. Voor ons is (te) jong, geen ervaring en (te) oud en veel ervaring de perfecte combi. Dit is een kans om te leren van elkaar.
Bij De WAAR is plaats voor vrijwilligers die een zinvolle tijdsbesteding zoeken met gezellige collega's, voor mensen die na werkloosheid weer in het ritme willen komen van opstaan, werken en vrije tijd, voor mensen die na een lange tijd besloten hebben een andere tak van sport te willen beoefenen en dat bij ons te leren. Ook is er plek voor stagiair(e)s. De WAAR is erkend leerbedrijf. KC Handel voor Detailhandel niveau's één tot en met vier, Kenwerk voor horeca 'facilitair medewerker' en van VTL voor logistiek.
Door het hele bedrijf zijn leerplekken op meerdere niveaus, bijvoorbeeld in transport, logistiek, sorteren en prijzen, reparatie en onderhoud, etaleren, decoreren en winkelinrichting, verkoop en kassawerk. Maar ook leerplekken voor productiewerk, zoals timmeren, verven, monteren, textielbewerking, zoals naaien, breien, stofferen, knippen, etc. Daarnaast plaatsen om te leren hoe het werkt met inkoop (in teamverband), fotografie voor de webwinkel, telefoon, administratie, ICT (voor de website, -winkel, onderhoud van computers en kassa's), ontwerpen (creatieve geesten die ook van aanpakken weten), kantine en schoonmaakmedewerker en voorraadbeheer. De WAAR biedt dus uiteenlopende plekken waar altijd wel wat te leren is. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Winkel openingstijden

Maandag 9:00 tot 17:30 uur
Dinsdag 9:00 tot 17:30 uur
Woensdag 9:00 tot 17:30 uur
Donderdag 9:00 tot 17:30 uur
Vrijdag 9:00 tot 17:30 uur
Zaterdag 10:00 tot 17:00 uur
Koopzondagen  12:00 tot 17:00 uur
Elke 1e en 3e zondag koopzondag