Algemene Voorwaarden

Introductie

Welkom bij Kringloopwinkel De WAAR.
We maken werk van hergebruik.

Het is onze missie om bij te dragen aan een circulaire wereld en het creëren van werkgelegenheid ook voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt om zo tot een duurzamere samenleving te komen.

Gebruik van de Diensten

De diensten van Kringloopwinkel De WAAR zijn gericht op de verkoop van tweedehands goederen en het bieden van inzameldiensten. De goederen die worden aangeboden door particulieren en bedrijven worden verkocht zoals ze zijn, zonder garantie op de staat of werking ervan.

Intellectuele Eigendomsrechten

Het materiaal en de inhoud op de website van Kringloopwinkel De WAAR zijn eigendom van de stichting of zijn gelicentieerd voor gebruik door de stichting. Dit materiaal mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of opnieuw gepubliceerd zonder toestemming van Kringloopwinkel De WAAR.

Aansprakelijkheid

Kringloopwinkel De WAAR is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de aangeboden goederen. Alle goederen worden verkocht in de staat waarin ze zich bevinden en de koper is verantwoordelijk voor de beoordeling van de geschiktheid en veiligheid van de producten.

Retourbeleid

De gekochte spullen kunnen niet retour worden gedaan en er wordt geen garantie gegeven. De spullen worden gekocht zoals ze zijn. Hierop zijn een paar uitzonderingen te weten:

Elektra

Alles met een stekker heeft een garantieperiode van 10 dagen.

Kleding

Kleding kan worden gepast in de winkel, maar je kunt dit ook thuis doen. Past het niet? Dan kun je het binnen 10 dagen terugbrengen voor een volledige terugbetaling. Zorg ervoor dat het label aan de kleding blijft zitten en neem de kassabon mee als je het wilt terugbrengen.

Witgoed

Op wasmachines, drogers etc, met een aankoopbedrag hoger dan € 100,00 is een garantieperiode van 3 maand van toepassing.

Wijzigingen in de Voorwaarden

Kringloopwinkel De WAAR behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Wij zullen de meest actuele versie van de voorwaarden op onze website publiceren.