Vrijwilliger Boekenafdeling bij Kringloopwinkel De WAAR

Kringloopwinkel De WAAR, bekend als één van de grootste kringloopwinkels in Nederland, is op zoek naar een toegewijde vrijwilliger voor onze boekenafdeling. In ons team, dat bestaat uit mensen van diverse achtergronden, heerst een informele en vriendelijke werksfeer. We bieden je de kans om te werken in een stimulerende omgeving waar elke dag anders is.

Als vrijwilliger op de boekenafdeling speel je een rol in het beheren van ons uitgebreide assortiment aan boeken en media. Je helpt bij het sorteren controleren en prijzen van boeken, CD’s, DVD’s, LP’s en tijdschriften. Je draagt bij aan het netjes houden van de afdeling en helpt bij het aanvullen van de winkel.

Wat bieden wij?

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste collega die minimaal 3 dagdelen per week beschikbaar is.

Heb je een passie voor boeken en media en wil je deel uitmaken van ons team? Stuur dan een e-mail naar werken@dewaar.nl en begin aan een unieke ervaring bij Kringloopwinkel De WAAR!

Spullen over?

Wil je jouw overtollige spullen een tweede leven geven? Neem dan snel contact met ons op voor het maken van een afspraak om jouw nog herbruikbare spullen op te halen. Of kom ze zelf langsbrengen!