Vrijwilliger Goederenontvangst bij Kringloopwinkel De WAAR

Kringloopwinkel De WAAR, één van de grootste kringloopwinkels in Nederland, is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor onze afdeling Goederenontvangst. Bij ons vind je een dynamische werkplek waar diversiteit en een informele sfeer centraal staan. Onze unieke mix van medewerkers uit verschillende achtergronden maakt De WAAR een levendige en inspirerende plek om te werken.

Als vrijwilliger bij onze goederenontvangst speel je een rol in het proces van onze winkel. Je taken omvatten het vriendelijk helpen van klanten die spullen brengen, het sorteren van de binnenkomende spullen en het helpen netjes houden van het magazijn. Je helpt met het naar de winkel brengen van gesorteerde en geprijsde spullen.

Wat bieden wij?

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste collega die minimaal 3 dagdelen per week beschikbaar is.

Interesse om deel uit te maken van ons team? Stuur een e-mail naar werken@dewaar.nl en sluit je aan bij Kringloopwinkel De WAAR, waar elke vrijwilliger het verschil maakt!

Spullen over?

Wil je jouw overtollige spullen een tweede leven geven? Neem dan snel contact met ons op voor het maken van een afspraak om jouw nog herbruikbare spullen op te halen. Of kom ze zelf langsbrengen!