Vrijwilliger Transportafdeling bij Kringloopwinkel De WAAR

Kringloopwinkel De WAAR, een prominente naam in de kringloopbranche van Nederland, zoekt een betrokken vrijwilliger voor onze transportafdeling. Met een team van mensen uit diverse achtergronden hechten we veel waarde aan een informele en dynamische werksfeer. Hier krijg je de kans om actief bij te dragen aan onze dagelijkse operaties en het verschil te maken in de gemeenschap.

Als vrijwilliger op de transportafdeling help je mee als bijrijder op de bus. Je assisteert bij het ophalen van spullen, het leeghalen van een woning of appartement en bij het leeghalen van de bus. Teven help je bij de doorvoer van spullen naar de diverse afdeling in de winkel.

Wat bieden wij?

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste collega die minimaal 3 dagdelen per week beschikbaar is.

Wil jij bijdragen aan de missie van De WAAR en onderdeel worden van ons transportteam? Stuur dan een e-mail naar werken@dewaar.nl en kom in actie voor een betere gemeenschap!

Spullen over?

Wil je jouw overtollige spullen een tweede leven geven? Neem dan snel contact met ons op voor het maken van een afspraak om jouw nog herbruikbare spullen op te halen. Of kom ze zelf langsbrengen!